Udskiftning af vinduer og døre i Aabybro og Nordjylland

Ikke kun ældre huse kan have godt at få udskiftet deres døre eller vinduer, men nyere huse kan også have gavn af at få indsat f.eks. mere moderne thermoruder. Vi hos AndersenBYG sætter en ære i  udskiftning af vinduer og døre fra vores base i Brovst nær Aabybro til beboere over hele Nordjylland. I vores arbejde er professionalisme alfa og omega. Derudover er den gode samtale med kunden i centrum en fast del af vores arbejdsproces. Kunden er altid nummer et på vores prioriteringsliste og i fællesskab planlægger og finder vi ud af tingene.

Hvornår skal der være en udskiftning af vinduer

Hvis du oplever, at dit gamle trævindue er ved at rådne i bunden, eller at vinduet dugger unaturlig meget til, så kan det være tegn på, at vinduet skal udskiftes. Vi er altid behjælpelige med at vejlede om vinduets eller dørens tilstand både telefonisk og ved personlig tilstedeværelse. Ved at installere nyere thermoruder, som er mere isolerende, kan man spare penge på varmeregningen.

Vi gør, som du ønsker

En udskiftning af vinduer eller døre behøver ikke nødvendigvis være betinget af slid. Vi udskifter naturligvis også døre og vinduer, hvis du ønsker et andet udseende til huset. Med en ny hoveddør kan man markant ændre en husfacade til at fremstå mere moderne, hyggelig, ensfarvet eller noget helt fjerde. Valget er op til dig, og vi er klar til at assistere dig.

Mangler du hjælp til udskiftning?

Så find telefonen og ring til 25 75 22 74. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 25 75 22 74 eller send os en email på andersenbyg@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi er klar til at høre om jeres næste projekt