Gulv og loft

Når gulvet trænger til en udskiftning eller loftet kan bruge en overhaling, så kan du trygt komme til os. Hos AndersenBYG er vi eksperter i at elementer i boligen, som gør det behageligt og rart at opholde sig i. Vi er fagmænd som kan være vores kram, og dette kommer til udtryk i vores kvalitetsarbejde og detaljerede planlægningsevner. Alt dette foregår naturligvis i tæt samspil og dialog med kunden, som bliver inddraget i processen. Hos os får du kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Bedre akustik i rummet

Vi er kvalificerede til at montere akustikplader, som omdanner loftet til et akustikloft. Et akustikloft består af en blanding af træ og cement, og det bidrager til at reducere efterklangstiden og støjniveauet. Hermed kan det blive indbydende at opholde sig i rummet. Derudover fremstiller og monterer vi naturligvis også traditionelle træ- og gipslofter, som vil pynte i mange hjem.

Et langtidsholdbart gulv

Et trægulv er utrolig smukt at se på, og med valget af træsort kan du bestemme, hvilket udtryk rummet skal have. Nogle træsorter kræver mere vedligeholdelse end andre, og det kan indretningsmæssigt være fordelagtigt at vælge en træsort, som passer til husets eksisterende stil. Hos AndersenBYG vil vi med glæde yde en faglig rådgivning om valg af trægulv, så du får det helt rigtige fra starten af. En investering i et gulv er ofte stor og langsigtet, og derfor kan det betale sig at få den rette rådgivning.

Vil du høre mere?

Så må du gerne ringe til os på nummeret 25 75 22 74 eller skrive en mail til andersenbyg@outlook.dk. Vi besvarer alle henvendelser med et smil og en faglig ballast.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 25 75 22 74 eller send os en email på andersenbyg@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi er klar til at høre om jeres næste projekt