Ny-, om- og tilbygning i Aabybro

Byggeprojekter af enhver størrelse er intet problem for os. Hos AndersenBYG har vi flere års erfaring i tømrerfaget, og vi der derfor kvalificerede til at varetage din næste ny-, om- eller tilbygning. Vi kan realisere dit næste byggeprojekt, hvad enten det f.eks. drejer sig om det kommende drømmesommerhus eller en trævæg. Vi er håndværkere med stort H og har kompetencerne og gejsten til at hjælpe netop dig.

Base i Brovst – opgaver over hele Nordjylland

Fra Brovst kører vi hovedsaligt ud i de omkringliggende områder og laver ny-, om- og tilbygninger for private husejere. Inden selve arbejdet går i gang tager vi os altid en omhyggelig snak med kunden og forventningsafstemmer. Kundens tillid er afgørende for vores arbejde, og derfor er en løbende dialog med vores kunder en essentiel del af at samarbejde med os.

Tilbygning og ombygninger af enhver art

Når der er familieforøgelse på vej, så kan det være nødvendigt at få opført et nyt værelse. Det kan også være, at man ønsker at ombygge et tidligere værelse til kontor. Uanset årsagen, så har vi ekspertisen til at give dig gode råd om, hvordan rummet bedst udnyttes. Med vores solide forståelse for materialer, rum og indretning er vi i stand til at give dig en tilfredsstillende rådgivning.

Konkurrencedygtige priser på tilbygning

Hos AndersenBYG får du altid kvalitet for pengene – men vi bestræber os også på at være konkurrencedygtige. Hvis du går og overvejer at få en ny-, om- eller tilbygning, så kan vi altid give et uforpligtende tilbud på udførelsen. Derudover har vi kontakter indenfor murerbranchen, som kan hjælpe med arbejdet om nødvendigt.

Sådan kontakter du os

Vi er klar ved telefonen på 25 75 22 74. Du kan også skrive en mail til os på andersenbyg @outlook.dk. Vi ser frem til at hjælpe med dit næste byggeprojekt.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 25 75 22 74 eller send os en email på andersenbyg@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi er klar til at høre om jeres næste projekt