Tagrenovering / tagudskiftning og nyt tag i Aabybro

Er dit tag blevet slidt? Eller ønsker du at få et nyt tag til huset? Så kan vi hos AndersenBYG hjælpe dig. Med flere års erfaring at trække på udfører vi renovering og udskiftning af tage effektivt og tilfredsstillende. I vores arbejde prioriterer vi en god dialog med hver kunde samt en professionel arbejdsproces.

Vi kan udskifte:

* Tagsten

* Eternit

* Tegl (med hjælp fra kontakter i branchen)

* Pap (med hjælp fra kontakter i branchen)

Kort sagt kan vi udskifte dit tag uanset type, men vi udfører hyppigst renovering og udskiftning af tagsten-

og eternittage.

Få eksperter til at vurdere

Hvornår tage har brug for at blive udskiftet og renoveret er ikke altid en frivillig beslutning. Hvis du har brug for et par kompetente øjne og hænder til at undersøge, om taget trænger til en af delene, så vil vi med glæde hjælpe dig. Grundet vores solide forståelse for tage kan vi rådgive dig om, hvorvidt du trænger til at få et nyt tag.

Kvalitet som nøgleord

Hos AndersenBYG er kvalitet et nøgleord for os. Dette indebærer, at vi anvender de bedste materialer og udfører arbejdet hurtigt og med sans for kundens ønsker. Vi sørger for, at dit tag kan holde i de mange kommende år, og at det er modstandsdygtigt over for eventuel slitage.

Få mere information om et nyt tag

Du er altid velkommen til at give os et kald på 25 75 22 74, hvis du vil høre nærmere om vores tagservice. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 25 75 22 74 eller send os en email på andersenbyg@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi er klar til at høre om jeres næste projekt